Продукти: 4 яйца, 1 чаша брашно, 1 1/2 чаша прясно мляко
Приготвяне: Разбивате яйцата, добавяте млякото и брашното. Изсипвате в намазнена тава и печете в предварително загрята фурна. За предпочитане е тавата да е правоъгълна и с подходящ размер. Гарнира се по желание и се навива на руло.
Ако Ви е харесала рецептата подкрепете ни в BGtop.net
Кулинарна търсачка
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
1 коментар:
Навремето тази палачинка се казваше "Палачинката на бай Тошо", защото само на Тодор Живков му се полагаха такива. А хората от народа да лапат обикновените палачинки.
Между другото палачинката е много вкусна и е по-различна на вкус от традиционните.
Публикуване на коментар