Продукти: 1 пакет спагети (може и макарони с формата на папионка), 2 чаши прясно мляко, 200 гр. пушено топено сирене, филе или колбас, 200 гр. гъби, сол и черен пипер на вкус.
Приготвяне: Сложете на слаб котлон прясното мляко и разтопете в него топеното сирене да се получи хомогенна смес, към соса добавете предварително задушените гъби и нарязаното на ивици филе. Овкусете със подправките. Ако желаете, може да сложите и горчица в соса. Сварете спагетите в подсолена вода. Отцедете ги и залейте със соса. Докато са топли спагетите може да поръсите всяка порция с настърган кашкавал.
Намери това, което търсиш в BGtop.
Кулинарна търсачка
Абонамент за:
Публикации (Atom)