Продукти:
за 8 порции
• 150 мл. кондензирано мляко
• 200 г шоколад
• 30 г масло
• 30 г орехи
Време за приготвяне:
20 минути
Приготвяне:
Кондензираното мляко (150 мл.) се изсипва в малка тенджера и се загрява на котлона. Щом почти заври, се добавя натрошеният шоколад (200 г) и се бърка до разтопяването му. Накрая се добавя маслото (30 г) и натрошените орехови ядки (30 г) и всичко се бърка, докато се смеси и сгъсти. Получената смес се изсипва в много малка правоъгълна тавичка, в която е поставено готварско фолио. Заглажда се и се покрива с фолио и отгоре. Поставя се в хладилника за няколко часа, докато се втвърди. Десертът се поднася, нарязан на малки кубчета.
Кулинарна търсачка
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
5 коментара:
You truly outdid yourself today. Great work
Good article! Keep it up!
I really appreciate your site. Thank you for your insights and guidance.
Very informative post. Thanks for taking the time to share your view with us.
Just wanted to say that you have some awesome content on your website!
Публикуване на коментар