Кулинарна търсачка






четвъртък, 4 ноември 2010 г.

Дроб с лук

Продукти: дроб (свински или пилешки), лук, суха чушка, червен пипер, олио

Приготвяне: Нарежете дроба на кубчета (по-едри) и го изпържете. Малко преди да стане дроба, сложете лука нарязан на филийки. Накъсайте сухата чушка на пърчета и я добавете и нея. Пържете докато омекне лука. По към края сложете сол, червен пипер, малко черен пипер.

Подкрепете ни в BGtop. Там ще намерите още рецепти.

понеделник, 1 ноември 2010 г.

Пиле върху сол

Изключителна лесна рецепта, приготвя се лесно и се получава доста вкусно.

Продукти: пилешки бутчета, 1 кг. морска сол

Приготвяне: В тава изсипете солта, след което върху нея наредете пилешките бутчета. Метнете във фурната и печете докато стане готово месото. Направете една гарнитурка от картофки и вечерята е готова. Добър апетит.

Подкрепете ни в BGtop. Там ще намерите още рецепти.

Соленки

Продукти: 1 ч.ч брашно, 1 ч.ч настърган кашкавал, 50-100 гр. масло, 1 ч. л ким

Приготвяне: Смесваме продуктите и омесваме меко маслено тесто.
Разстила се на ръка и се нарязва кръгчета, лентички или друга форма. Поръсват се с ким пекат с в намаслена тавичка около 15 - 20 мин.

Подкрепете ни в BGtop. Там ще намерите още рецепти.










Най-новото от kulinarni-recepti.com




Рецепти от www.kitchenbg.com







Подкрепете ни в