Продукти: дроб (свински или пилешки), лук, суха чушка, червен пипер, олио
Приготвяне: Нарежете дроба на кубчета (по-едри) и го изпържете. Малко преди да стане дроба, сложете лука нарязан на филийки. Накъсайте сухата чушка на пърчета и я добавете и нея. Пържете докато омекне лука. По към края сложете сол, червен пипер, малко черен пипер.
Приготвяне: Нарежете дроба на кубчета (по-едри) и го изпържете. Малко преди да стане дроба, сложете лука нарязан на филийки. Накъсайте сухата чушка на пърчета и я добавете и нея. Пържете докато омекне лука. По към края сложете сол, червен пипер, малко черен пипер.
Подкрепете ни в BGtop. Там ще намерите още рецепти.