Кулинарна търсачка






понеделник, 26 април 2010 г.

Задушена риба

Продукти: Червено вино 120 мл, 2 скумрии, 2 глави лук, пресни печурки, доматено пюре, черен пипер и сол на вкус, олио

Приготвяне: Почистете, измийте и нарежете на парчета рибата. Посолете я и я поръсете с черния пипер. Оставете я да престои в хладилник за два часа. Наредете я в намазана с олио тава заедно с нарязания лук и гъбите. Добавете половин чаена чаша вода, а по-късно и виното с подправките. Когато ястието е почти готово, добавете към соса и доматеното пюре. Запечете допълнително.
Ако Ви е харесала рецептата подкрепете ни в BGtop

Няма коментари:











Най-новото от kulinarni-recepti.com




Рецепти от www.kitchenbg.com







Подкрепете ни в