Кулинарна търсачка






четвъртък, 16 септември 2010 г.

Кьопоолу

Продукти: 5-6 печени червени чушки, 4 средно големи домата, 2 средни патладжана, чесън, олио, оцет, сол, магданоз

Приготвяне: Сложете патладжаните цели, небелени в тавичка с малко вода на дъното и ги изпечете във фурната, по същия начин изпечете и доматите цели. Печените чушки ги нарежете на ситно, обелете патладжаните и домататите. Сложете зеленчуците в дълбок съд и ги намачкайте с лъжицата, с която мачкате картофеното пюре. Добавете счукания чесън и нарязан на ситно магданоз. Сгорештете олио и полейте с него кьопоолуто, посолете и добавете оцет на вкус.
Ако Ви е харесало подкрепете ни в BGtop.

Няма коментари:











Най-новото от kulinarni-recepti.com




Рецепти от www.kitchenbg.com







Подкрепете ни в