Продукти:
7 броя кроасани със шоколад
1 пакетче нишесте - Ванилия
800 ml прясно мляко за крема
Приготвяне: Приготвяме крема от нишестето и прясното мляко по описанието на опаковката, нарязваме кроасаните на филийки дебели около сантиметър и започваме: В кръгла форма за торта редим ред кроасани /запълваме и дупчиците със краичетата/ мажем с горещия крем, пак ред кроасани и мажем със крема. Готовата торта слагаме в хладилник за няколко часа да се охлади и да поемат кроасаните от крема. Като се отреже е много ефектна !
Ако Ви е харесало гласувайте за нас в BGtop или ни подкрепете във facebook.7 броя кроасани със шоколад
1 пакетче нишесте - Ванилия
800 ml прясно мляко за крема
Приготвяне: Приготвяме крема от нишестето и прясното мляко по описанието на опаковката, нарязваме кроасаните на филийки дебели около сантиметър и започваме: В кръгла форма за торта редим ред кроасани /запълваме и дупчиците със краичетата/ мажем с горещия крем, пак ред кроасани и мажем със крема. Готовата торта слагаме в хладилник за няколко часа да се охлади и да поемат кроасаните от крема. Като се отреже е много ефектна !
Няма коментари:
Публикуване на коментар