Кулинарна търсачка






четвъртък, 17 февруари 2011 г.

Лесна торта с кроасани

Продукти:
7 броя кроасани със шоколад
1 пакетче нишесте - Ванилия
800 ml прясно мляко за крема

Приготвяне: Приготвяме крема от нишестето и прясното мляко по описанието на опаковката, нарязваме кроасаните на филийки дебели около сантиметър и започваме: В кръгла форма за торта редим ред кроасани /запълваме и дупчиците със краичетата/ мажем с горещия крем, пак ред кроасани и мажем със крема. Готовата торта слагаме в хладилник за няколко часа да се охлади и да поемат кроасаните от крема. Като се отреже е много ефектна !
Ако Ви е харесало гласувайте за нас в BGtop или ни подкрепете във facebook.

Няма коментари:











Най-новото от kulinarni-recepti.com




Рецепти от www.kitchenbg.com







Подкрепете ни в