Продукти: коприва или спанак около 200гр., две яйца, сирене на вкус, брашно 5 с.л. или колкото Ви харесва (колкото е повече стават по-малко мазни), черен пипер, сол, мазнина за пържене.
Начин на приготвяне: Копривата/спанакът се измиват и бланшират за две-три минути във вряща вода, нарязват се на ситно и се смесват с останалите продукти. Пържите кюфтенца, като ги слагате с лъжица в сгорещената мазнина.
Полезен съвет: След като станат готови може да ги поставите за малко върху салфетка или друга подходяща хартия, за да се махне част от мазнина.
Хапвайте ги с таратор.
Ако Ви е харесала рецептата подкрепете ни в BGtop.net
Кулинарна търсачка
петък, 26 март 2010 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар