Кулинарна търсачка






понеделник, 29 март 2010 г.

Яйца с лук

Продукти: 4 яйца, 3-4 глави лук средно големи, доматен сос, брашно, червен пипер, чубрица, магданоз и сол

Приготвяне: Нарязвате и задушавате лука с олио и малко вода. Добавяте брашно, червен пипер за цвят, доматен сос и вода, чубрица. Оставяте да поври около 15мин., след което добавете магданоза и посолете. Гледайте да не е много гъсто. Чукнете яйцата, когато лука омекне . Оставете ги да се сварят , като от време на време ги поливате отгоре със соса.
Ако Ви е харесала рецептата подкрепете ни в BGtop

Няма коментари:











Най-новото от kulinarni-recepti.com




Рецепти от www.kitchenbg.com







Подкрепете ни в