Продукти: коприва, свинско месо, лук, доматен сос, шепа ориз, сол, магданоз, девисил, яйце и кисело мляко - количествата зависят от вашия вкус
Приготвяне: Попарвате копривата, след което я нарязвате на ситно. Нарязвате на ситни кубчета месото и го сварявате. Към бульона слагате и нарязаната коприва, добавяте лука и доматеният сос. Може да му сложите и кубче зеленчуков бульон, след което ако се наложи досолявате. След като поври 10-15 мин. добавяте и ориза. Оставате да ври докато се свари ориза. Най-накрая слагате нарязания магданоз и дивисил, слагате и чубрица. Застройвате с яйцето и киселото мляко.
Ако Ви е харесала рецептата подкрепете ни в BGtop.net
Кулинарна търсачка
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар