Продукти: 2 яйца, 1 чаена чаша захар, 6 супени лъжици олио, 1 чаена чаша кисело мляко, 1 чаена лъжичка сода бикарбонат, 3 супени лъжици ром, 1 чаена чаша орехи, 1.5 чаена чаша брашно.
Приготвяне: Разбивате яйцата със захарта, слагате в киселото мляко содата, след като кипне го добавяте към сместа, добавяте олиото, брашното, орехите, какаото и рома и разбърквате. Изсипвате сместа в предварително намазана с мазнина тава и печете в умерена фурна. От родопчета или шоколад разтопени на водна баня приготвяте глазура.
Ако Ви е харесала рецептата подкрепете ни в BGtop.net
Кулинарна търсачка
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар