Кулинарна търсачка






събота, 15 май 2010 г.

Гювечета с макарони и топено сирене

Продукти: 150гр. макарони, 250гр. топено пушено сирене, 50гр. доматено пюре или лютеница, 1 глава лук, 100гр. масло, магданоз и сол

Приготвяне: Макароните се сваряват в подсолена вода, след което се отцеждат. В маслото се запържва ситно нарязания лук. Добавя се доматено пюре и също леко се запържва. Съдът се маха от огъня и се добавят макароните и топеното сирене. Посолява се и се разбърква добре. Разпределя се в гювечета, намазани с масло, и се запича в гореща фурна. Ястието се поднася горещо, поръсено със ситно нарязан магданоз.

Намери това, което търсиш в BGtop

Няма коментари:











Най-новото от kulinarni-recepti.com




Рецепти от www.kitchenbg.com







Подкрепете ни в