Приготвяне: Сварявате боба,като сменяте два пъти водата и след това слагате моркова, лука, дръжките на зелените подправки и 3 с.л. олио при почти сварения боб. Оставяте да се свари напълно и прецеждате. В купа смесвате боба, прецеден доматен сос, ориза, листата на зелените подправки, сол, червен пипер. Пълните чушките с получената смес и печете в тава, като преди това сте залели чушките с водата, в която е врял боба и остатъка от доматения сос. Да ви е вкусно и не забравяйте да ни подкрепите в BGtop.
Кулинарна търсачка
сряда, 12 януари 2011 г.
Постни пълнени чушки с боб
Продукти:12-15 броя червени чушки, зрял боб - 1,5 или 2 чаени чаши, 2 с.л ориз, един морков, глава лук, зелени подправки - магданоз, чубрица, девисил, доматен сос, червен пипер, олио, сол.
Приготвяне: Сварявате боба,като сменяте два пъти водата и след това слагате моркова, лука, дръжките на зелените подправки и 3 с.л. олио при почти сварения боб. Оставяте да се свари напълно и прецеждате. В купа смесвате боба, прецеден доматен сос, ориза, листата на зелените подправки, сол, червен пипер. Пълните чушките с получената смес и печете в тава, като преди това сте залели чушките с водата, в която е врял боба и остатъка от доматения сос. Да ви е вкусно и не забравяйте да ни подкрепите в BGtop.
Приготвяне: Сварявате боба,като сменяте два пъти водата и след това слагате моркова, лука, дръжките на зелените подправки и 3 с.л. олио при почти сварения боб. Оставяте да се свари напълно и прецеждате. В купа смесвате боба, прецеден доматен сос, ориза, листата на зелените подправки, сол, червен пипер. Пълните чушките с получената смес и печете в тава, като преди това сте залели чушките с водата, в която е врял боба и остатъка от доматения сос. Да ви е вкусно и не забравяйте да ни подкрепите в BGtop.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар