Продукти: 4-5 броя пилешки филета, топено сирене, гъби, 1-2 глави лук, сол, черен пипер, кимион, пикантина по желание, чаша бира и малко олио
Приготвяне: Лука го нарязвате на полумесеци и на дъното на йенска тенджера (голяма)слагате част от него, след това филетата поръсени с подправките, гъби (сурови) нарязани на филийки, топено сирене, така редувате продуктите до горе. Накрая заливате с бирата и струйка олио. Слагате тенджерата в студена фурна и печете в началото на 300 градуса и след като заври, намалявате на 150 градуса за около 1 час. Лесно, бързо и вкусно! Да ви е сладко!
Приготвяне: Лука го нарязвате на полумесеци и на дъното на йенска тенджера (голяма)слагате част от него, след това филетата поръсени с подправките, гъби (сурови) нарязани на филийки, топено сирене, така редувате продуктите до горе. Накрая заливате с бирата и струйка олио. Слагате тенджерата в студена фурна и печете в началото на 300 градуса и след като заври, намалявате на 150 градуса за около 1 час. Лесно, бързо и вкусно! Да ви е сладко!
Не забравяйте да ни подкрепите в BGtop.
Няма коментари:
Публикуване на коментар