Кулинарна търсачка






сряда, 23 март 2011 г.

Мусака с картофи и спанак

Продукти:750гр.сварени картофи в солена вода, 300гр.спанак бланширан, 100гр. сирене, чер пипер, масло, за поръсване отгоре 2 яйца с половин кисело мляко или кашкавал.
Начин на приготвяне: Намачкват се картофите с малко масло и сол (ако има нужда), спанака се нарязва на ситно и се смесва със сиренето и черния пипер. В йенска тава, предварително намазана с масло се нареждат половината от картофите, спанака със сиренето, останалата част от картофите. Най-отгоре се поръсва с разтопено масло и настърган кашкавал или с разбитите яйца с киселото мляко. Пече се до готовност.
Пожелаваме ви приятен ден и не забравяйте да гласувате за нас в BGtop или да ни подкрепите във facebook.

Няма коментари:











Най-новото от kulinarni-recepti.com




Рецепти от www.kitchenbg.com







Подкрепете ни в