Кулинарна търсачка






четвъртък, 24 март 2011 г.

Реване

Продукти: 4 яйца, 1ч.ч. захар, 1,5 ч.ч. брашно, 1 бакполувер. За сиропа: 2 ч.ч. вода, 1ч.ч. захар, ванилия.
Приготвяне: Разбиват се яйцата със захарта да бухнат хубаво (поне 15 минути), прибавят се при тях брашното с бакполувера. Пече се в загрята фурна на 200 градуса. След изстиване на блата се залива с горещ сироп.
Пожелаваме ви приятен ден и не забравяйте да гласувате за нас в BGtop или да ни подкрепите във facebook.

Няма коментари:











Най-новото от kulinarni-recepti.com




Рецепти от www.kitchenbg.com







Подкрепете ни в