Кулинарна търсачка






четвъртък, 24 март 2011 г.

Баклава с пълнеж

Продукти: 1 пакет кори за баница, 1 пакетче масло или олио , за блата: 4 яйца, 1ч.ч. захар, 1ч.ч. брашно с 1 бакполувер, 1 ч.л. канела, 1ч.ч. счукани орехи. За сиропа: 3ч.ч захар, 3ч.ч. вода, лимон.
Приготвяне: Разбърква се всичко за блата. Налагат се в тава половината кори с маслото между тях. Изсипва се сместа върху тях. Налагат се останалите кори с масло. Разрязва се на квадрати и се пече в загрята фурна. Завира захарта с водата, прибавя се лимон. Залива се изстиналата баклава с горещия сироп.
Пожелаваме ви приятен ден и не забравяйте да гласувате за нас в BGtop или да ни подкрепите във facebook.

Няма коментари:











Най-новото от kulinarni-recepti.com




Рецепти от www.kitchenbg.com







Подкрепете ни в