Кулинарна търсачка






понеделник, 6 декември 2010 г.

Паниран карфиол

Продукти: карфиол, 2 яйца, брашно, 4-5 лъжици кисело мляко, щипка сода бикарбонат (сода за хляб), сол на вкус

Приготвяне: Накъсвате карфиола на розички, колкото една хапка и ги пускате в солена вряла вода. Оставате ги за няколко минутки като внимавате да не омекнат много. Като ги опитате, трябва леко да хрупат. Приготвяте панировката по следния начин: разбийте яйцата с киселото мляко, сложете брашно за да се получи гъста каша, посолете и добавете содата за хляб. В получената смес топвайте парчетата карфиол и пържете в олио. Ами това е, няма нищо сложно. Добър апетит.
Благодаря, че гласувахте за нас в BGtop.


Още рецепти:


Няма коментари:











Най-новото от kulinarni-recepti.com




Рецепти от www.kitchenbg.com







Подкрепете ни в