Продукти: 0.500 кг тиква, захар на вкус, 0.5 - 1 литър прясно мляко, 4-5 яйца, ванилия
Приготвяне: Обелете тиквата и я нарежете на едри кубчета, след което я сварете със захар. В тава сложете захар на дъното и я карамелизирайте. Сложете сварената тиква в тавата и залейте със сместа за крем карамела (разбити яйца с прясно мляко и захар). Изпечете във фурната докато се стегне крема.
Приготвяне: Обелете тиквата и я нарежете на едри кубчета, след което я сварете със захар. В тава сложете захар на дъното и я карамелизирайте. Сложете сварената тиква в тавата и залейте със сместа за крем карамела (разбити яйца с прясно мляко и захар). Изпечете във фурната докато се стегне крема.
Ако Ви е харесала рецептата, подкрепете ни в BGtop.
1 коментар:
Сега
Публикуване на коментар