Кулинарна търсачка






понеделник, 15 ноември 2010 г.

Тиква с крем карамел

Продукти: 0.500 кг тиква, захар на вкус, 0.5 - 1 литър прясно мляко, 4-5 яйца, ванилия

Приготвяне: Обелете тиквата и я нарежете на едри кубчета, след което я сварете със захар. В тава сложете захар на дъното и я карамелизирайте. Сложете сварената тиква в тавата и залейте със сместа за крем карамела (разбити яйца с прясно мляко и захар). Изпечете във фурната докато се стегне крема.

Ако Ви е харесала рецептата, подкрепете ни в BGtop.

1 коментар:

Анонимен каза...

Сега











Най-новото от kulinarni-recepti.com




Рецепти от www.kitchenbg.com







Подкрепете ни в