Кулинарна търсачка






четвъртък, 22 юли 2010 г.

Пиле с картофи в тенджера под налягане

Продукти: Пилешко месо, картофи, 2-3 моркова, 1/2 чаша бяло вино, чубрица, черен пипер, сол, олио, кимион



Приготвяне: Сложете в тенджерата под налягане месото, сложете подправките, 1/2 чаша вода и 1/2 чаша бяло вино. Варете 10 - 15 мин. Обелете картофите и морковите. Нарежете ги на едри парчета и ги сложете в тенджерата при полуготовото месо. Добавете само малко олио, затворете тенджерата и варете още 10 - 15 мин. Накрая може да добавите малко нарязан магданоз.
Още вкусотии в BGtop.

вторник, 20 юли 2010 г.

Скумрия на скара

Продукти: скумрия или друга риба

Приготвяне: Всеки знае как се прави скара, но при рибата има една особеност. Тя залепва за скарата и парчето не можеш да го обърнеш без да го направиш на парчета. За да избегнете това, в чинийка сипете олио и намажете рибата с олиото от двете страни, след което я сложете на скарата. Това е. Нататък всеки знае, какво да прави. Приятен апетит.
Още вкусотии в BGtop.










Най-новото от kulinarni-recepti.com




Рецепти от www.kitchenbg.com







Подкрепете ни в