Кулинарна търсачка

вторник, 24 август 2010 г.

Чушки с доматен сос

Продукти: чушки, домати, брашно, червен пипер, сол и магданоз на вкус, листо дафинов лист, 2-3 скилитки чесън

Приготвяне: Изпечете или изпържете чушките, въпрос на вкус. Доматите ги смелете и ги сложете да се варят с дафиновият лист и сол, докато се скъсти малко соса. В олио изпържете до златисто печените чушки (чушките да са цели). После в олиото запържете малко брашно и червен пипер и ги залейте със доматите. Добавете счукания чесън и оставете да поври малко. Преди да махнете от котлона сложете чушките в соса и поръсете с нарязан магданоз.
Ако ви е харесала рецептата подкрепете ни в BGtop.

Печени чушки със сирене

Продукти: чушки, яйца, сирене

Приготвяне: изпечете чушките и ги обелете. Близо до дръжката направете малък разрез. През него изрежете и махнете семките, така че чушката да си остане с дръжка. Посолете чушките. Разбъркайте яйце и сирене и през направения разрез напълнете чушките. Оваляйте всяка чушка в брашно и после я изпържете от двете страни.
Още вкусотии в BGtop.

Най-новото от kulinarni-recepti.com

Рецепти от www.kitchenbg.com


Подкрепете ни в