Кулинарна търсачка






сряда, 27 юни 2012 г.

Макарони със зеленчуци и месо

Продукти: макарони (хубаво е да са на спирали), пресен лук, месо (по ваш избор), зелена чушка, морков, олио или зехтин, вегета (или кубче бульон).
Количеството продукти е без значение, всеки може да сложи колкото иска, според  порциите, които иска да приготви.

Приготвяне: Нарежете всички зеленчуци и месото  на тънки ивици. В дълбок съд  задушете месото и нарязания на ситно лук, след като е готово месото, го извадете и задушете зеленчуците за 10 мин. Сложете сварените макарони при зеленчуците, посолете с вегета по ваш вкус. Прибавете месото и зехтин (слага се толкова, колкото да не залепват  макароните). Оставете 1-2 мин. на огъня и разбъркайте добре. Оставете ястието за още няколко минути да поеме подправката и да изстине леко.

Добър апетит.
Ако ви е харесало подкрепете ни в BGtop и във facebook.










Най-новото от kulinarni-recepti.com




Рецепти от www.kitchenbg.com







Подкрепете ни в