Кулинарна търсачка

четвъртък, 22 юли 2010 г.

Пиле с картофи в тенджера под налягане

Продукти: Пилешко месо, картофи, 2-3 моркова, 1/2 чаша бяло вино, чубрица, черен пипер, сол, олио, кимион



Приготвяне: Сложете в тенджерата под налягане месото, сложете подправките, 1/2 чаша вода и 1/2 чаша бяло вино. Варете 10 - 15 мин. Обелете картофите и морковите. Нарежете ги на едри парчета и ги сложете в тенджерата при полуготовото месо. Добавете само малко олио, затворете тенджерата и варете още 10 - 15 мин. Накрая може да добавите малко нарязан магданоз.
Още вкусотии в BGtop.

Няма коментари:

Най-новото от kulinarni-recepti.com

Рецепти от www.kitchenbg.com


Подкрепете ни в