Кулинарна търсачка






четвъртък, 14 юли 2011 г.

Жътварска манджа

Продукти: краставица, пресен чесън, копър, оцет, олио, сол

Приготвяне: Нарежете на ситно краставицата, чесъна и копъра ( като за таратор). Залейте с вода. Сложете оцет, сол и олио на вкус. 
За горещините е перфектна, освежава без грешка.

Подкрепете ни в BGtop в във facebook.

Крем супа от тиквички

Продукти:  2 тиквички, 1 морков, чесън, квасена сметана, топено сирене, копър, сол

Приготвяне: Сварете тиквичките и моркова.  Добавете топеното сирене, чесъна и сметаната. Посолете (може да използвате "Вегета" или зеленчуков бульон) и пасирайте. Добавете и нарязания на ситно копър. Може да си приготвите и крутони, които да добавите към супата.
Хапнете супичката, след като изстине леко - така според мен е по-вкусна.

Направо вкусотийка, ако и Вие мислите така подкрепете ни в BGtop в във facebook.










Най-новото от kulinarni-recepti.com




Рецепти от www.kitchenbg.com







Подкрепете ни в