Приготвяне: Обелете патладжана, нарежете го на филийки и го накиснете в солена вода. След 20 мин. го изпържете, като всяко парче го топите в брашно. Нарежете моркова на тънки резенчета. Домата нарежете на кубчета. Нарежете и кренвиршите и гъбите. Сложете малко мазнина в гювечетата и разпределете нарязаните продукти (без кашкавала и яйцето) в тях. Захлупете и печете 30 мин., след което сложете отгоре кашкавал и чукнете по едно яйце. Върнете във фурната докато се изпече яйцето. Подкрепете ни в BGtop и във facebook.
Кулинарна търсачка
понеделник, 26 септември 2011 г.
Гювече с патладжан и кренвирши
Продукти: 1 патладжан, 2-3 домата, 2 кремвирша, 150 гр. гъби, 2 моркова, олио, кашкавал, 4 яйца. Продуктите са за 4 гювечета.
Приготвяне: Обелете патладжана, нарежете го на филийки и го накиснете в солена вода. След 20 мин. го изпържете, като всяко парче го топите в брашно. Нарежете моркова на тънки резенчета. Домата нарежете на кубчета. Нарежете и кренвиршите и гъбите. Сложете малко мазнина в гювечетата и разпределете нарязаните продукти (без кашкавала и яйцето) в тях. Захлупете и печете 30 мин., след което сложете отгоре кашкавал и чукнете по едно яйце. Върнете във фурната докато се изпече яйцето. Подкрепете ни в BGtop и във facebook.
Приготвяне: Обелете патладжана, нарежете го на филийки и го накиснете в солена вода. След 20 мин. го изпържете, като всяко парче го топите в брашно. Нарежете моркова на тънки резенчета. Домата нарежете на кубчета. Нарежете и кренвиршите и гъбите. Сложете малко мазнина в гювечетата и разпределете нарязаните продукти (без кашкавала и яйцето) в тях. Захлупете и печете 30 мин., след което сложете отгоре кашкавал и чукнете по едно яйце. Върнете във фурната докато се изпече яйцето. Подкрепете ни в BGtop и във facebook.
Абонамент за:
Публикации (Atom)
Най-новото от kulinarni-recepti.com
Рецепти от www.kitchenbg.com
Error loading feed.