Кулинарна търсачка






понеделник, 7 юни 2010 г.

Мусака от тиквички

Продукти: 1 средно голяма тиквичка, няколко картофа, 100 - 150 гр. сметана, 2 стръка пресен чесън, 2 яйца, 50 гр сирене, 50 гр. кашкавал, сол на вкус, връзка копър, олио

Приготвяне: Нарежете тиквичката и картофите на кубчета, като за мусака. Съотношението на тиквички и картофи да е 1:1. Сложете ги в йенска тенджера, нарежете на ситно едната връзка с чесъна я сложете при тиквичките и картофите. Посолете, разбъркайте, добавете мазнина и печете докато станат полуготови продуктите. Нарежете останалия чесън и копъра, настържете сиренето и кашкавала, разбъркайте всичко с яйцата и сметаната, посолете. С така получената смес залейте полуготовите тиквички и картофи. Оставете да се запече.
Намери това, което търсиш в BGtop










Най-новото от kulinarni-recepti.com




Рецепти от www.kitchenbg.com







Подкрепете ни в