Кулинарна търсачка

неделя, 11 април 2010 г.

Грах с яйца на фурна

Продукти: 800 гр. грах от консерва, 1 кофичка кисело мляко, 3 яйца, 300 - 400 гр. домати, 150 гр. кашкавал, 100 гр. масло, 1/2 връзка копър, сол

Приготвяне: Грахът се отцежда, слага се в тавичка. Поръсва се с разтопеното масло, ситно нарязания копър и дребно нарязани домати. Залива се със смес, получена от киселото мляко, разбитите яйца и сол на вкус. Запича се за 15 мин. и се поръсва с настъргания кашкавал. Връща се във фурната да се разтопи кашкавала.
Ако Ви е харесала рецептата подкрепете ни в BGtop.net

Няма коментари:

Най-новото от kulinarni-recepti.com

Рецепти от www.kitchenbg.com


Подкрепете ни в