Кулинарна търсачка

вторник, 13 юли 2010 г.

Салата от гъби млечници (лютивки)

Продукти: млечници (лютивки), чесън, оцет, олио, магданоз, сол

Приготвяне: Почистете и нарежете гъбите на парчета. Сложете ги в тенджера с вода и след като заврят, след 5 мин. сменете водата. Посолете и сварете напълно гъбите. След като станат готови изцедете водата и ги оставете да изтинат. Счукайте чесъна (нека да е повечко), нарежете магданоза на ситно. Добавете към гъбите, сложете олио и оцет на вкус (по-вкусни са с повече оцет). Ако е необходимо посолете още и оставете да престои извесно време за да поемат гъбите от подправките.

Още вкусотии в BGtop.

Няма коментари:

Най-новото от kulinarni-recepti.com

Рецепти от www.kitchenbg.com


Подкрепете ни в