Кулинарна търсачка

четвъртък, 17 март 2011 г.

Месо в гювечета

Продукти: 3-4 глави лук, 1-2 моркова, гъби, 300 гр месо, малко червено вино, доматен сос или пюре, червен пипер, черен пипер, чубрица, кимион, сол и олио

Приготвяне: Нарежете лука и го сложете да се пържи. С картофобелачката нарежете моркова на тънки ивици. След като стане почти готов лука сложете при него морковите и гъбите. Месото го нарежете на кубчета и го поръсете със сол, черен пипер, кимион и чубрица. Сложете го при лука, нека се задушат за 1-2 мин. Добавете червения пипер, половин чаша доматен сос или разтворено с вода пюре, сипете няколко глътки вино и оставете да се задуши за няколко минути. Разпределете в гювечета, сложете капаците им и ги оставете във фурната за около 40 мин.
Пожелаваме ви приятен ден и не забравяйте да гласувате за нас в BGtop или да ни подкрепите във facebook.

1 коментар:

Анонимен каза...

s malko 4esan4e,i smesto star-presen luk...stana magiq!

Най-новото от kulinarni-recepti.com

Рецепти от www.kitchenbg.com


Подкрепете ни в