Кулинарна търсачка

четвъртък, 24 март 2011 г.

Толумбички

Продукти: 250гр. брашно, половин пакетче масло, половин литър вода, ванилия, 6 яйца, олио за пържене. Сироп: 2ч.ч вода, 1ч.ч. захар.
Приготвяне: Завира водата с маслото и ванилията. Отмества се от котлона. Прибавя се постепенно брашното с постоянно бъркане до отлепване от съда. След като изстине се прибавят едно по едно яйцата с постоянно бъркане. Правят се толумбички с шприц и се пържат в нагорещено олио. Прави се сироп и се заливат с него готовите изстинали толумбички.
Пожелаваме ви приятен ден и не забравяйте да гласувате за нас в BGtop или да ни подкрепите във facebook.

Няма коментари:

Най-новото от kulinarni-recepti.com

Рецепти от www.kitchenbg.com


Подкрепете ни в