Кулинарна търсачка






неделя, 18 април 2010 г.

Патладжан с майонеза

Продукти: 2 средно големи патладжана, 1 майонеза, половин чаша грис, 3-4 скилидки чесън, 3-4 суп. лъжици кисело мляко, сол, сок от лимон

Приготвяне: Сложете патладжаните в тавичка с малко вода на дъното и ги изпечете във фурната. В тенджера сварете грисът, трябва да се получи гъста каша. След като изстине сложете при сварения грис обелените патладжани, чесъна, сол на вкус, киселото мляко, сока от лимон и пасирате с пасатора. Добавете майонезата и разбъркайте.
Ако Ви е харесала рецептата подкрепете ни в BGtop

Няма коментари:











Най-новото от kulinarni-recepti.com




Рецепти от www.kitchenbg.com







Подкрепете ни в