Продукти: 1 купичка зрял боб, 1-2 домата, 1 морков, глава лук, сол, брашно и червен пипер, магданоз, девисил,чубрица, джоджен за който обича. Съотношението на продуктите зависи от вкуса на всеки един от вас.
Приготвяне: Сварете боба. /В тенджера под налягане става за около 40 мин./ Може да смените две води. Това ще рече, като заври и поври малко боба, да му смените водата. Това го правите два пъти. На третата вода добавяте настърганите моркови и домати, нарязания лук, дръжките на магданоза, дивисила и джоджена. Добавете и малко олио във водата, зърната на боба ще се сварят по-добре.След като се свари фасула в отделен съд загрейте мазнина, сложете 1-2 лъжици брашно /количеството зависи от това колко гъста яхния искате/, сложете и червен пипер за цвят, разбъркайте и сипете от бульона на боба. Върнете запръжката при останалия боб и оставете да поври, докато се свари брашното. Сложете останалия магданоз, дивисил, чубрица и джоджен.
Приготвяне: Сварете боба. /В тенджера под налягане става за около 40 мин./ Може да смените две води. Това ще рече, като заври и поври малко боба, да му смените водата. Това го правите два пъти. На третата вода добавяте настърганите моркови и домати, нарязания лук, дръжките на магданоза, дивисила и джоджена. Добавете и малко олио във водата, зърната на боба ще се сварят по-добре.След като се свари фасула в отделен съд загрейте мазнина, сложете 1-2 лъжици брашно /количеството зависи от това колко гъста яхния искате/, сложете и червен пипер за цвят, разбъркайте и сипете от бульона на боба. Върнете запръжката при останалия боб и оставете да поври, докато се свари брашното. Сложете останалия магданоз, дивисил, чубрица и джоджен.
Намери това, което търсиш в BGtop
Няма коментари:
Публикуване на коментар