Кулинарна търсачка






четвъртък, 9 декември 2010 г.

Супа от кисело зеле и свинско

Продукти:300гр. свинско месо, 1/4 зелка, доматен сос, фиде, олио, чубрица, 1-2 лъжици брашно, червен пипер, магданоз, дивисил, целина

Приготвяне: Нарязвате на ситно месото и киселото зелето и ги слагате в тенджерата, в която ще ври супата, слагате от доматения сос, чубрицата, магданоза, девисила и целината, залейте с зелева чорба и вода и оставете да ври докато се сварят продуктите. Ако ползвате тенджера под налягане, супата се сварява за около половин час. След като е готово сложете фидето. В отделен съд запържете брашното и червения пипер и ги сложете в супата. Оставете на огъня докато се свари фидето. Ами това е, получава се страхотна супа.

Благодаря, че гласувахте за нас в BGtop.

Още рецепти:
Чорба от боб и кисело зеле
Боб яхния
Тиква с крем карамел

Няма коментари:











Най-новото от kulinarni-recepti.com




Рецепти от www.kitchenbg.com







Подкрепете ни в