Продукти:300гр. свинско месо, 1/4 зелка, доматен сос, фиде, олио, чубрица, 1-2 лъжици брашно, червен пипер, магданоз, дивисил, целина
Приготвяне: Нарязвате на ситно месото и киселото зелето и ги слагате в тенджерата, в която ще ври супата, слагате от доматения сос, чубрицата, магданоза, девисила и целината, залейте с зелева чорба и вода и оставете да ври докато се сварят продуктите. Ако ползвате тенджера под налягане, супата се сварява за около половин час. След като е готово сложете фидето. В отделен съд запържете брашното и червения пипер и ги сложете в супата. Оставете на огъня докато се свари фидето. Ами това е, получава се страхотна супа.
Приготвяне: Нарязвате на ситно месото и киселото зелето и ги слагате в тенджерата, в която ще ври супата, слагате от доматения сос, чубрицата, магданоза, девисила и целината, залейте с зелева чорба и вода и оставете да ври докато се сварят продуктите. Ако ползвате тенджера под налягане, супата се сварява за около половин час. След като е готово сложете фидето. В отделен съд запържете брашното и червения пипер и ги сложете в супата. Оставете на огъня докато се свари фидето. Ами това е, получава се страхотна супа.
Благодаря, че гласувахте за нас в BGtop.
Още рецепти:
Чорба от боб и кисело зеле
Боб яхния
Тиква с крем карамел
Няма коментари:
Публикуване на коментар