Кулинарна търсачка

сряда, 12 януари 2011 г.

Постни кюфтета с кисело зеле и ориз

Продукти: Четвърт кисела зелка, 150гр. ориз, орехи счукани половин чаена чаша, сол, черен пипер, лук, магданоз, брашно, олио за пържене.
Приготвяне: Сваряват се отделно киселото зеле и ориза. В купа се смесват зелето, ориза, орехите, настъргания лук, подправките, сол. Оформят се кюфтета и се овалват в брашно, пържат се в нагорещено олио. Ако кюфтетата се пръскат, може да се добави малко брашно вътре в сместа.
Подкрепите ни в BGtop.

Няма коментари:

Най-новото от kulinarni-recepti.com

Рецепти от www.kitchenbg.com


Подкрепете ни в